Bedrijfsyoga

In onze maatschappij is het een kunst geworden om geestelijk en lichamelijk overeind te blijven staan. Het werk- tempo en de prestatiedruk zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. We zijn altijd ‘online’ en krijgen constant prikkels binnen. Drukke en lange dagen plus het gevoel om voortdurend bereikbaar te moeten zijn, zorgen ervoor dat wij ook in onze vrije tijd bezig blijven met ons werk. We weten vaak de ‘uitknop’ niet meer te vinden, waardoor chronische werk- stress en burn-out op de loer liggen.

Yoga helpt om het hoofd leeg te maken en weer op adem te komen voor/tijdens/na een drukke werkdag. Het heeft een kalmerende werking op onze geest, maar ook op ons lichaam. Door langdurige stress, veel zitten en weinig bewegen liggen lichamelijke klachten zoals hoge bloeddruk en rugklachten op de loer. Yoga helpt om het lijf fitter, flexibeler en sterker te maken en heeft hierdoor een positief effect op de lichamelijke gezondheid. Bij een gezond lichaam hoort een gezonde geest en gezonde en fitte werknemers weerspiegelen de gezondheid van een bedrijf. Onze visie is dan ook: “Vanuit ontspanning maximale inzetbaarheid creëren.”

Wil je meer informatie over yoga op de werkvloer en onze tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@yogasisters.nl