De zoektocht naar innerlijke rust en vertrouwen in je eigen, persoonlijke pad.

Voor mij betekent yoga: zijn in het hier en nu en jezelf accepteren zoals je bent. Hierbij horen dus ook angsten en alle aspecten die je minder bij jezelf waardeert. Pas als je alle kanten van jezelf kan omarmen, kan de kracht van yoga zich ontvouwen. En hier spreek ik uit ervaring want ik kampte als teenager met anorexia, depressie en suïcidaliteit. Ik was diep ongelukkig maar het lukte me steeds -met of zonder hulp- om er boven op te komen. Dankzij yoga heb ik mijn psychische avonturen onder de ogen kunnen kijken en goed onder controle gekregen. Natuurlijk ervaar ik af en toe nog ups & downs. Maar dat hoort ook weer bij het leven en mens zijn. Gaande weg leerde ik het steeds meer accepteren. Maar nog steeds is iedere trigger van buitenaf een moment van reflectie, stilstand en groei. Iedere trigger weerspiegelt op zijn manier een aspect in mijzelf waaraan ik nog moet werken. Laag voor laag ontdek ik wie of wat ik werkelijk ben en wat mijn missie hier op aarde is. 

De wereld waarin we opgroeien, de mensen met wie we omgaan en de dingen die we mee hebben gemaakt, hebben een grote impact op ons zijn en kunnen de weg naar vrijheid en zelfrealisatie behoorlijk belemmeren. Net zoals diepgewortelde overtuigingen en emoties van jezelf, van jouw ouders of zelfs grootouders.

Het liefst werk ik met de intelligentie van ons lichaam: Uit je hoofd naar je lijf. Vooral gezien het feit dat onze hele maatschappij is ingericht dat we voornamelijk met ons hoofd bezig zijn. Maar ons lichaam kan ons zo veel vertellen. Onbewust slaan we bepaalde (negatieve) ervaringen en overtuigingen in ons lichaam op en verankeren op deze manier oude ervaringen en emoties in het hier en nu. Als we deze niet verwerken en er ons ook niet bewust van worden, kan dat onze persoonlijke dan wel spirituele groei belemmeren doordat bij iedere trigger ons verleden weer om de hoek komt kijken. Onder begeleiding van mij ga jij op zoek naar je diepste dromen, wensen en verlangens. We gaan kijken welke overtuigingen en emoties het verwezenlijken van jouw dromen, wensen en missie op dat moment in de weg staan. Naast lichaamswerk gebruik ik ademwerk, meditatie & coachings- en gesprekstechnieken. Alles wat je nodig hebt om contact te maken met jezelf en de weg naar binnen te bewandelen, zodat je mind en lichaam weer aligned is met jouw life purpose.
Namasté,
Fiona