Hi beautiful soul,

Wat leuk dat je er bent en de weg naar je inner journey hebt gevonden.

InnerWork is een reis naar binnen. Een reis die wij een aantal jaar geleden bewust zijn begonnen en nog steeds iedere dag aan het bewandelen zijn. Vanuit opgedane ervaring willen we jou inspireren je eigen reis bewust te beginnen .

Step by Step, Day by Day.

Innerwork duurt 21 dagen. Tijdens deze 21 dagen ga je ervaren, ontdekken en de opgedane kennis verdiepen. Waarom 21 dagen? Omdat het 21 dagen kost om een nieuwe gewoonte aan te leren en om oude patronen te doorbreken.

Programma

In een notendop bestaat het programma uit:

❥ 3 geleide breathwork sessies
❥ 3 geleide meditatie sessies
❥ 6 yogasessies
❥ 3 schrijfopdrachten
❥ 1 live Satsang (Q&A)
❥ bonusmateriaal
& persoonlijke begeleiding

You don’t grow
when you’re
comfortable

Benodigdheden

❥ Een boekje waar je je gedachten/notities in kunt pennen
❥ yogamat

Dit programma is toegankelijk voor iedereen. Er is geen ervaring met yoga, meditatie of ademhalingstechnieken vereist. Het programma is zo opgezet dat we bij het begin beginnen en steeds meer de diepte zullen opzoeken. Wees je ervan bewust dat ieder mens verschillend is en daarom ook op dit moment andere behoeftes en tools nodig heeft. Met andere woorden: wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet altijd. Wees nieuwsgierig, blijf nieuwsgierig en ga met ons samen op deze mooie ontdekkingsreis naar je highest self.

Aanmelding

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een besloten (instagram & Facebook) account waar je toegang krijgt tot de content. Uiteraard kun je hier, aan ons en de andere deelnemers, om hulp en advies vragen en daarmee het maximale uit jouw INNERWORK programma te halen.
Let op: Facebook is niet verplicht, maar het kan je wel extra inspiratie bieden omdat je hier hersenspinsels met elkaar kan delen, om advies kan vragen of tips kan delen.

Voor het bedrag van €49 heb je aan het einde van dit programma voldoende tools & (zelf)kennis om jouw weg verder te bewandelen.

Je kunt je hier aanmelden. Het is handig dat je op een DONDERDAG begint met INNERWORK. Dit in verband met de volgorde van de dagen en de live Satsang die elke laatste donderdag van de maand plaatsvindt.

LET OP: Stuur naast het volgverzoek naar deze instagrampagina ook een privebericht naar dit account (dit is dus een ander account) met een screenshot van je bestelling. Deze instructies staan ook in de welkomstmail.

Namasté,

Fiona & Marleen

Like the Moon,
you are also shifting
into your next phase.

– spirit daughter