GA MEE MET YOGASISTERS EN HARTJE YINYOGA OP RETREAT! WIL JIJ OOK EVEN ONTSNAPPEN UIT DE ‘RAT-RACE’ EN HEB JIJ BEHOEFTE AAN RUST IN JE MIND EN BALANS IN JE LEVEN? OF BEN JE OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN OP BEPAALDE VRAGEN?

YogaSisters. helpt jou graag weer op te laden en te inspireren. Daarom organiseren wij in samenwerking met Hartje Yin Yoga One Day Retreats BE YOU.


BE YOU RETREAT

Ben je toe aan een dag voor jezelf? Een dag waarop je niets hoeft, behalve genieten van fijne (buiten) yogalessen, meditatie, mindfulness en lekker eten? En dat allemaal op een fantastische plek in een buitengebied mét zwembad?

BE YOU is een uniek concept waarbij wij je in één dag kennis laten maken met de combinatie tussen yoga, mindfulness, meditatie en relaxen.

Waarom we deze dag een ONE DAY RETREAT noemen? Omdat deze dag helemaal in het teken staat van: JEZELF!
Op 13 april of op 14 september 2019 stel jij jezelf centraal en zet je een stap in de juiste richting om je eigen koers te gaan bepalen of te vernieuwen.

Het fijne van deze dag is dat niets moet en alles mag. De buitenlucht, de yoga/meditatie en de goede zorgen maken deze dag speciaal, maar als jouw lichaam aangeeft dat drie yogalessen te veel is, dan is dat oké. Zorg er voor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt, door naar jezelf te luisteren. Wij geven je handvatten, jij bepaalt!


Voor wie is de One Day Retreat?

Deze retreat is geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Ervaring met yoga/meditatie/mindfulness is niet vereist.

LOCATIES 

De Be You Retreats worden op verschillende inspirerende plekken gehouden. De retreat op 13 april 2019 vindt plaats in de buurt van de Vinkeveense Plassen. De locatie van 14 september 2019 houden we nog even geheim…


BOEKEN?

Kom je ook? Super leuk! Voor meer info en aanmelden kun je hieronder een reactie achterlaten.

 

YogaSisters.

Author YogaSisters.

More posts by YogaSisters.

Leave a Reply